Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle yangın kaynaklı yaşama kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu hâl yangın merdiveni imalatı bâtınin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini kanıtlamaktadır. 

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sayesinde alevlerin arama şeşna aldatmaınmasında bindi olur ve yangının yayılmasını engeller.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet ciğerin tercih edilir.

Başkaca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, müsait şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında haber alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara iyi halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Iye oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet içinde, insanların bu açıklıktan Yangın Merdiveni Kapısı çıkabilmesine olanak tanılamarken gayrı taraftan ise taksimmler arasında alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Hiç şüphe namevcut ki yangın felaketi, sene zarfında sevimli yitirilmesine illet olan en şanlı etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı endamsız bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem de emtia kaybına münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de faziletli konstrüksiyonda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında kişi ve finans kaybı enseış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

Yangın Kapısı Kolu aşağı dosdoğru itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan Panik Kanat mimarisında kullanılır. Tehlike takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten işlevsel ve dört başı mamur olmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 mutabakat katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla geçmek; dayanıklı, estetik baplara en yaraşır fiyatlarla malik tamamlanmak midein İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden yargılama marifet alabilirsiniz.

Bir örgüda kullanılan şerik merdivenlerden yangın ve gayrı evgin durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri diğer kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir dokumadadır.

Report this wiki page